Yvan cooked such amazing food last week. He is from Burundi and made some food that is very common there. Its chicken, beans, onions and rice. I was SO amazed about the onions. He just squeezed the onions with salt and lemon and let it be in the fridge for an hour. SO fresh and good.
Today I tried to do something in the same "style". I skipped the onions and beans because I didn't have a lot of time. I cooked the chicken for about 30 minutes, like Yvan did, and then I took leeks, pies, mushrooms and green pepper in the pan. I put it all together after a while and added tomato sauce, Maggi and garlic. The rice is simple boiled with salt and curry. Maggi is an awsome "spice", I love it!
I'm def doing this again. It's kinda easy and you can do it in so many different ways.
(sorry for the bad photos, my cam on my phone isn't that good)
Southern Ambition Africa:
Southern Ambition Africa erbjuder ett grymt och roligt sätt att se Kapstaden och samtidigt göra något viktigt. Välj på olika projekt inom olika områden. Hjälp oss att hjälpa!
Vårat viktigaste mål är att det inte ska vara alltför dyrt att komma ner och få den här erfarenheten och att de volontärer som kommer ner ska känna samhörighet och ha roligt och få känna på det "verkliga" Sydafrika. Southern Ambition Africa drivs av människor med stora hjärtan som gör det här för att de brinner för det, inte för att tjäna pengar. Det är VIKTIGT!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar